« »

צילום: שי אפשטיין

גרם המדרגות לקומה השניה משמש גם כפינת עבודה ביתית. גרם המדרגות מורכב משלוש שכבות: עץ אלון צרפתי, מדרגות ברזל צבועות לבן, ופינת עבודה בירוק תפוח. על הנגרות: נדב שליט

צילום: שי אפשטיין

צילום: שי אפשטיין

פינת העבודה המציעה גם פתרונות אחסון, ומנצלת את חלל המדרגות מבלי להעמיס על החלל.

צילום: שי אפשטיין

בסלון הבית ספה אפורה, גוונים מונכרומטיים שמאזנים את הצבעוניות מסביב, ושולחנות ברזל ועץ. תמונה של הצלם מוטי שושן תלויה מעל הספה.

צילום: שי אפשטיין

הסלון פתוח אל המטבח ליצירת חלל ציבורי משותף ומרווח. על הקיר טפט מעוינים אפור, ועליו תלויה הטלוויזיה.

צילום: שי אפשטיין

הדירה, לבקשת הלקוחות צבעונית ושובבה, קלילה ומלאת הומור. במטבח ארונות בצבע צהוב חלמון ובאפור כסוף (מטבחי סמל).

צילום: שי אפשטיין

דירת דופלקס ברחוב בעלי המלאכה. בקומת הכניסה 63 מ"ר, בקומה מעל19 מטר בנויים ועד 34 מטר מרפסת. הדירה עברה שיפוץ קומפלט.

צילום: שי אפשטיין

לצד המדרגות נתלתה תמונה של האמן איל אופיר בדמותה של דיים עדנה המיתולוגית. העבודה עשויה מ 25,000 קוביות משחק בארבעה צבעים, והוכנה לפי הזמנה לחלל.

צילום: שי אפשטיין

בקומה השניה, אשר גודלה 19 מ"ר, נמצאת סוויטת הורים. חדר השינה של בני הזוג פתוח אל מרפסת הגג, ונהנה מהאור והצמחיה בו. שטיח ריצוף מצויר תוחם את המיטה,. הצבעוניות עדיין נוכחת אך כאן היא מעושנת ומרוככת יותר.

צילום: שי אפשטיין

בחדר השינה תוכננו פתרונות איחסון פונקציונלים, הכוללים ארון פינתי, מדפי ספרים וסל כביסה. דלת הכניסה לחדר הרחצה היא דלת הזזה לתוך כיס, כדי לחסוך במקום..

צילום: שי אפשטיין

חדר רחצה הורים בקומה השניה אינו גדול. באמצעות נגרות השתדלתי לנצל את כל השטח ליצירת אחסון מקסימלי. הריצוף המצויר של חדר השינה ממשיך אל תוך חדר הרחצה.

צילום: שי אפשטיין

בחדרה של הבת נבחר טפט פרחוני מבית גולדשטיין גלרי טפט וסקלת צבעים בתכלת וורוד.

צילום: שי אפשטיין

מכתבה עתיקה עם ציפוי של בדים מודפסים ונישה בגוון תכלת, בחדרה של הבת.

צילום: שי אפשטיין

בחדרו של הבן ארון קיר המכיל בגדים, מצעים וצעצועים, טפט בשילוב דוגמאות של דינוזאורים ופסים.

צילום: שי אפשטיין

חדר הרחצה בקומה הראשונה, שמשמש את האורחים ואת הילדים חוזר ושומר על המראה השובב והעליז. הרצפה מחופה בפסיפס צבעוני, הכיור מקוריאן ירוק והדלת הצהובה יוצרים את השילוב כאן, יחד עם הרבה לבן ואפור לאיזון.

צילום: שי אפשטיין

המרפסת חופתה כולה בדק. מאותו חומר הוכנו גם שולחן בר לכיוון הים, ואדניות בנויות סביב כל המעקה, שמגביהות את המעקה ומוסיפות פרטיות, יחד עם הצמחיה העשירה. מרבץ כריות מפנק מצטרף לשולחן כדי לאפשר צורות אירוח שונות.

צילום: שי אפשטיין

במרפסת, מטבחון חיצוני בנוי עם משטח קוריאן ירוק, ודלתות זכוכית מודפסת. התמונות שהודפסו מציגות את המשפחה ברחבי תל אביב.

plan5

תוכנית הדירה לאחר השיפוץ