« »

צילום: שי אפשטיין

ebay פנו אלי לעיצוב לאונג' חדש של מחלקת ה IT. זהו מהלך שהחברה העולמית מובילה בכל אתרים בעולם.

צילום: שי אפשטיין

הפרוגרמה דיברה על מרכז שירות. אדם שנכנס פונה אל דלפק הקבלה, להתחלת תהליך שירות. משם יופנה לעמדות קבלת קהל או לפינת ההמתנה.

צילום: שי אפשטיין

החלל מתכתב עם צבעי המותג ועם המראה של ה site הקיים, אבל נותן אווירה חמה וביתית יותר, כחלק ההגדרה של הלקוחות שזהו לאונג' למחלקת ה IT

צילום שי אפשטיין

האריחים הצבעוניים על הקיר הם אקוסטיים, סופגים רעשים ומונעים הדהוד. יחד עם קיר השעם הם מוסיפיםפ ענין וצבע.

צילום: שי אפשטיין

על הקיר האחורי פלזמה ונישה לתצוגת מכשירים לשימוש העובדים. ניתן לראות את האופן ספייס של המשרד מעבר למחיצות.

צילום: שי אפשטיין

הרהיט שצמוד לזכוכית תוכנן למלא כמה פונקציות- חציצה, ישיבה ואחסון. נגרות: אמיר רווה מנגריא, וצמחיה: צמח עד.

צילום: שי אפשטיין

הריהוט, המחיצות והריצוף מבית אינובייט.